Виал Дизайн Студио

Студиото се занимава с изработка и реализация на индивидуални интериорни проекти, които с реализацията си създават не просто обзаведени жилища, а уютни и функционални домове изцяло съобразени с Вашите предпочитания и вкус. Ние сме практични, реалистични, гъвкави и не ограничаваме нашите клиенти с условия и местоположение.

В студиото работи голям екип от професионалисти, както в проектирането и визуализирането на интериора, така и в строително монтажните дейности. Същият допринася за успешното завършване на всеки един проект.

Как го правим

След като се свържете с нас, се провежда интервю в нашият офис в удобно за Вас време. Избирате някои от нашите пакетни цени, с които се уточняват условията, услугите и времето, което ще ни отнеме проекта. Извършваме оглед на обекта /в рамките на страната/ или ни се предоставят точни архитектурни чертежи на помещенията. След проведеното интервю и заснемането на точните размери на помещенията, започваме интересната част, а именно изготвянето и реализирането на Вашият уникален и прекрасен интериорен проект.

Как го правим

Как-правим-интериорен-проект-1

  Студиото се занимава с изработка и реализация на индивидуални интериорни проекти. Тази дейност се извършва от създаването на ВИАЛ Паркет ЕООД до днес. По изработени от нас проекти са реализирани монтажи на разнообразни паркетни подови настилки в редица частни и обществени сгради.

  АДРЕС

  гр. София, пл. Възраждане ул. Марко Балабанов 1

  ТЕЛЕФОН

  0888 450 867

  EMAIL

  office@vialdesignstudio.com