Апартамент Манастирски Ливади

Задачата, която ни беше поставена в този проект беше изключително предизвикателство. Собственик на този апартамент е младо амбицирано и преуспяващо момиче, което желаеше да изградим един модерен и изчистен интериор. Разбира се изцяло съобразен с нейните възможности успяхме да съчетаем иновативни и актуални решения, отговарящи на съвременните тенденции в световния дизайн. Резултата можете сами да видите представен чрез снимков материал на 3D визуализиции.

Спортен център MVJ STUDIO

Фитнес център MVJ студио, намиращ се в гр.София, Зимен Дворец е най-голямата ни гордост, където можете да тренирате професионално и да се насладите на уникалният интериор, съобразен изцяло с изискавнията на собствениците и техните клиенти. С огромната си площ спортният център разполага с две съблекални, протеинов бар, релакс зона, детска зона, масажно студио, лекоатлетическа писта, две огромни зали за групови занимания и още куп други услуги и екстри, които ще Ви накарат да се откъснете от Вашете ежедневие.

Апартамент Манастирски Ливади

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Спортен център MVJ STUDIO

Фитнес център MVJ студио, намиращ се в гр.София, Зимен Дворец е едно от най-подходящото място, където можете да тренирате професионално и да се насладите на уникалният интериор, съобразен изцяло с изискавнията на собствениците и техните клиенти. С огромната си площ спортният център разполага с две съблекални, протеинов бар, релакс зона, детска зона, масажно студио, лекоатлетическа писта, две огромни зали за групови занимания и още куп други услуги и екстри, които ще Ви накарат да се откъснете от Вашете ежедневие.

Други интериорни проекти

  Студиото се занимава с изработка и реализация на индивидуални интериорни проекти. Тази дейност се извършва от създаването на ВИАЛ Паркет ЕООД до днес. По изработени от нас проекти са реализирани монтажи на разнообразни паркетни подови настилки в редица частни и обществени сгради.

  АДРЕС

  гр. София, пл. Възраждане ул. Марко Балабанов 1

  ТЕЛЕФОН

  0888 450 867

  EMAIL

  office@vialdesignstudio.com